ÇAVDAR KATKILI TAM BUĞDAY EKMEĞİ / 900 gr
NEDEN TAM BUĞDAY?
Tam buğday unu değirmenden, kepeği ve ruşeymi içerisinde çıkar. Bu nedenle tam buğday ekmeğimiz, doğal ve sağlıklı beslenmek isteyenler için birebirdir.
ÇAVDAR KATKILI!
Tam buğday ununa ilave olarak çavdar unu da kullanılan ekmeğimiz; lif, vitamin, mineral ve protein yönünden zengindir.
% 100 EKŞİ MAYA!
Ekmeğimiz, yaklaşık 45 yıllık ekşi maya kullanılarak yapılır. Ekmeğimiz; soğuk fermantasyon uygulanması ve zeytinyağı barındırması nedeniyle kolay sindirilir, besleyicidir ve tok tutar.
İÇİNDEKİLER:
Tam Buğday Unu
Çavdar Unu (50 gr)
Ekşi Maya
Zeytinyağı
Su
Tuz
SAKLAMA KOŞULLARI
Oda sıcaklığında 3 GÜN,
Dondurucuya dilimleyerek konulduğunda 3 AYA KADAR dayanır.
Ekmeğimiz katkı maddesi ve koruyucu içermediği için, yukarıdaki koşullar dışındaki durumlarda küflenme yapabilir.
DOĞAL VE SAĞLIKLI
Geleneksel maya, doğal süreçler ve bunun getirisi olarak sağlıklı beslenme.
Zeze’s Bakery’nin katkısız ve uzun ömürlü çavdarlı tam buğday ekmeği sizi bekliyor!